Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Ξεκίνησε από το ΕΚΔΔΑ η εκπαίδευση δημοτικών υπαλλήλων 13 δήμων

Αφορά όσους μετέχουν στο πρόγραμμα εγγυημένου κοινωνικού εισοδήματος


Άρχισε σήμερα, και θα διαρκέσει τις επόμενες τρεις ημέρες, η εκπαίδευση των δημοτικών υπαλλήλων στους 13 δήμους της χώρας που μετέχουν στην πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος για το εγγυημένο κοινωνικό εισόδημα, από το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ).


Στην Αθήνα στελέχη από τους δήμους Λευκάδας, Μεσολογγίου, Χαλκιδαίων, Καλλιθέας, Τρίπολης, Σύρου, Σάμου και Μαλεβιζίου Κρήτης, συμμετέχουν στο ταχύρυθμο εξειδικευμένο πρόγραμμα που σχεδίασε το ΕΚΔΔΑ, προκειμένου να ενισχύσει τις γνώσεις και δεξιότητες όσων εμπλέκονται στην υποστήριξη του νέου θεσμού. Αντίστοιχο πρόγραμμα ξεκινά αύριο στη Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή υπαλλήλων από τους δήμους Δράμας, Έδεσσας, Γρεβενών, Ιωαννίνων και Καρδίτσας.

Το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης συμμετέχει ενεργά σε αυτή την κοινωνική σύμπραξη αντιμετώπισης της ακραίας φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, υπογράμμισε ο πρόεδρος του Κέντρου Ιωάννης Χρυσουλάκης, μιλώντας στην έναρξη του προγράμματος της Αθήνας, ενώ ταυτόχρονα προανήγγειλε ότι αντίστοιχες επιμορφωτικές δράσεις πρόκειται σύντομα να υλοποιηθούν και για τους αιρετούς της αυτοδιοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου