Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

«Μην αφήσετε για την τελευταία ημέρα την υποβολή αίτησης»

Προειδοποίηση του ΑΣΕΠ για την προκήρυξη πλήρωσης 773 θέσεων στο δημόσιο


Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων των υποψηφίων για την Προκήρυξη 1Δ/2014, που αφορά την πλήρωση 705 θέσεων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης και 68 θέσεων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, σε διάφορους φορείς και υπηρεσίες του δημοσίου και το ΑΣΕΠ συνιστά, για την ομαλή λειτουργία του συστήματος υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, να μην περιμένουν την τελευταία ημέρα να υποβάλλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση, καθώς τυχόν υπερφόρτωση του διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση με αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία ή αδυναμία υποβολής αυτής.


Το ΑΣΕΠ επισημαίνει ότι δεν φέρει ευθύνη για τυχόν αδυναμία υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης που οφείλεται στους προαναφερόμενους παράγοντες, ενώ υπενθυμίζεται προς τους ενδιαφερόμενους ότι μόνο αιτήσεις σε κατάσταση «Υποβλήθηκε» μπορούν να εκτυπωθούν. Σημειώνεται δε από την αρχή ότι σε περίπτωση που η αίτηση εμφανίζεται στη «Λίστα Ηλεκτρονικών Αιτήσεων», σε κατάσταση «Ανοιχτή (Συμπλήρωση)», είναι απαραίτητο να υποβληθεί εκ νέου προκειμένου να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή των υποψηφίων στο διαγωνισμό.

Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου.

Σημειώνεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στην Προκήρυξη 1Δ/2014 έχουν μόνο όσοι περιλαμβάνονται σε οριστικούς πίνακες διοριστέων του ΑΣΕΠ και φορέων που δημοσιεύτηκαν σε ΦΕΚ από 1−1−2009 και μετά καθώς και όσοι έχουν διατεθεί προς διορισμό σε αντικατάσταση/αναπλήρωση των αρχικώς διορισθέντων υποψηφίων με απόφαση Τμήματος του ΑΣΕΠ που εκδόθηκε το ίδιο χρονικό διάστημα, βάσει διαδικασιών πλήρωσης θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου του ΑΣΕΠ ή των φορέων των οποίων οι πίνακες έχουν ελεγχθεί από το ΑΣΕΠ και δεν έχουν διοριστεί.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία λήγει με την πάροδο της 13ης Νοεμβρίου 2014, ημέρας Πέμπτης.

Η συμμετοχή στην εν λόγω διαδικασία ολοκληρώνεται με την αποστολή της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων, με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, στο ΑΣΕΠ, μέχρι και την 18η Νοεμβρίου 2014, ημέρα Τρίτη, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:

ΑΣΕΠ
Αίτηση για την Προκήρυξη 1Δ/2014
Κατηγορία Π.Ε. ή Τ.Ε.
Τ.Θ. 14.308
Αθήνα Τ.Κ. 115.10

Για περισσότερες τεχνικές διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο ΑΣΕΠ και στην Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διοίκησης της αρχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου