Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Τριάντα τρεις αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί επιστρέφουν σε δημοτικά και νηπιαγωγεία

Οι 29 στους 33 είναι δάσκαλοι


Είκοσι εννιά δάσκαλοι, 3 νηπιαγωγοί και ένας εκπαιδευτικός αγγλικών επιστρέφουν σε σχολεία. Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Συγκεκριμένα στο έγγραφο αναφέρεται ότι διατίθενται σε Διευθύνσεις Α/θμιας Εκπαίδευσης μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους, ύστερα από αίτησή τους, 15 αποσπασμένους εκπαιδευτικούς σε υπηρεσίες και φορείς του ΥΠΑΙΘ, για να προσφέρουν υπηρεσία σε σχολεία που θα οριστούν από τα αρμόδια ΠΥΣΠΕ στα οποία μετακινούνται.


Επίσης στο ίδιο έγγραφο αναφέρεται ότι διατίθενται σε Διευθύνσεις Α/θμιας Εκπαίδευσης μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους, 18 αποσπασμένους εκπαιδευτικούς σε Βιβλιοθήκες και ΓΑΚ, για να προσφέρουν υπηρεσία σε σχολεία που θα οριστούν από τα αρμόδια ΠΥΣΠΕ στα οποία μετακινούνται,

Οι ανωτέρω εκπαιδευτικοί θα προσφέρουν διδακτική υπηρεσία σε σχολικές μονάδες που θα τοποθετηθούν σύμφωνα με το εβδομαδιαίο υποχρεωτικό τους ωράριο και θα λάβουν τις μονάδες μετάθεσης για δυσμενείς συνθήκες που αντιστοιχούν στις υπηρεσίες ή φορείς της αρχικής τους απόσπασης μέχρι τη λήξη του σχολικού έτους, δηλαδή αυτές που αντιστοιχούν στις υπηρεσίες και τους φορείς σύμφωνα με τις αντίστοιχες υπουργικές αποφάσεις, εκτός κι αν αυτές υπολείπονται της σχολικής μονάδας στην οποία θα διατεθούν. Επίσης, θα ακολουθήσουν το καθεστώς αδειών των εκπαιδευτικών για τις διακοπές των Χριστουγέννων, του Πάσχα, καθώς και των θερινών διακοπών εργασίας.

Οι Διευθυντές Π.Ε. και οι Προϊστάμενοι των ΓΑΚ και των Δημ. Βιβλιοθηκών των υπηρεσιών ή φορέων απόσπασης παρακαλούνται να κοινοποιήσουν την παρούσα στους διατιθέμενους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου