Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Ο Υπουργός των λαθών του ΕΝΦΙΑ και του "πίσω - μπρος" των δόσεων αξιολογεί και το δημόσιο

Ακολουθώντας γραμμή Πάγκαλου ισχυρίζεται ότι το 70% των Δημοσίων Υπαλλήλων είναι τεμπέληδες


Η κυβέρνηση γνωρίζει ότι οι πολίτες υπέρ-φορολογούνται λόγω της κρίσης και εργάζεται εντατικά για τον εξορθολογισμό και για ένα σταθερό φορολογικό καθεστώς το οποίο θα προσελκύσει και επενδύσεις, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης. Σημείωσε ότι η οικονομία σταθεροποιήθηκε, αλλά οι μεταρρυθμίσεις πρέπει να συνεχιστούν, είτε η τρόικα είναι παρούσα είτε όχι, διότι δεν υπάρχει βιώσιμη ανάπτυξη χωρίς ισχυρούς θεσμούς.


Μιλώντας σε εκδήλωση του Harvard Businness School Club of Greece, ο κ. Χαρδούβελης έδωσε έμφαση στην ανάγκη μεταρρύθμισης της δημόσιας διοίκησης, λέγοντας ότι δεν μπορούμε να στηριζόμαστε στο 30% των εργαζομένων του δημόσιου τομέα οι οποίοι δουλεύουν σκληρά και μάλιστα αμείβονται το ίδιο με τους τεμπέληδες.

Παρομοίασε την ελληνική οικονομία με μια βάρκα με κουπιά που μπάζει νερά και σημείωσε ότι με τις προσπάθειες των τελευταίων δύο ετών, γλυτώσαμε τον πνιγμό, την επισκευάζουμε και θα την κάνουμε ταχύπλοο σκάφος. Η κυβέρνηση δουλεύει σκληρά για την ανόρθωση της οικονομίας, τόνισε.

Αναρωτιόμαστε αλήθεια τι έχει να πει ο ίδιος για τα φοβερά λάθη στον ΕΝΦΙΑ, την παρωδία με το πισωγύρισμα των 100 δόσεων και τα παραποιημένα στοιχεία της ελληνικής οικονομίας από κυβερνήσεις που ο ίδιος συμμετείχε ως οικονομικός σύμβουλος...

Και λίγες φωτογραφίες από την καριέρα του κ. Χαρδούβελη










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου