Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Διμοιρία ΜΑΤ την «έπεσε» σε περιπτερά στα Εξάρχεια - Βίντεο ντοκουμέντο!

Δείτε το βίντεο από τα χθεσινά επεισόδια


Ένα βίντεο από τα χθεσινά επεισόδια που σημειώθηκαν στα Εξάρχεια μετά τη λήξη της πορείας του Πολυτεχνείου κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Όπως φαίνεται στο συγκεκριμένο οπτικοακουστικό υλικό μια διμοιρία των ΜΑΤ την «πέφτει» πάνω σε έναν περιπτερά στο κάτω μέρος της πλατείας Εξαρχείων και ενός βοηθού του, όπως λέει ο ίδιος, διότι τους πέρασε για ταραξίες.


Το ξύλο, ωστόσο, συνεχίζεται ακόμα και όταν ο άτυχος νεαρός δηλώνει στους αστυνομικούς την ιδιότητά του και τους φωνάζει πως εκείνη την ώρα εργαζόταν!

Την ίδια στιγμή, αυτόπτες μάρτυρες ακούγονται στο βίντεο να κατηγορούν τους αστυνομικούς πως «έστησαν» όλο αυτό το σκηνικό της έντασης και της βιαιότητας προκειμένου να κλέψουν νερά από το ψυγείο του περιπτέρου. «Θα κλέψετε τα νερά με τη βία;», τους φωνάζει...

Τελικά η διμοιρία αποχωρεί μετά από την «πυροσβεστική» επέμβαση του επικεφαλής της και κάτω από τις έντονες αποδοκιμασίες όσων ήταν παρόντες στο περιστατικό.



ΕΔΕ από την ΕΛΑΣ για το περιστατικό στο περίπτερο των Εξαρχείων

Την διενέργεια Διοικητικής Έρευνας ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με το βίαιο περιστατικό που καταγράφηκε κατά τη διάρκεια των χθεσινοβραδινών επεισοδίων στα Εξάρχεια με αρνητικούς πρωταγωνιστές τους αστυνομικούς μιας διμοιρίας των ΜΑΤ και θύμα τον υπάλληλο ενός περιπτέρου της πλατείας.

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, ενεργείται προανάκριση σχετικά με το περιστατικό από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου