Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Σε 24ωρη απεργία σήμερα η ΑΔΕΔΥ

Ενάντια στην απόφαση για τη διακοπή της απεργίας για την αξιολόγηση


Με 24ωρη απεργία σήμερα, Τρίτη, απαντά η ΑΔΕΔΥ στην απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που αποφάσισε την άμεση διακοπή της απεργίας για την αξιολόγηση των δημοτικών υπαλλήλων. Με την ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ τονίζει την αντίθεσή της με τη δικαστική απόφαση ενώ ζητά την επαναπρόσληψη όλων των απολυμένων από το Δημόσιο.

Στην ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ αναφέρει χαρακτηριστικά πως «με τη συμμετοχή στην Απεργία θα στείλουμε ηχηρό μήνυμα καταδίκης της πολιτικής της ποινικοποίησης των συνδικαλιστικών αγώνων και των σχεδίων πλήρους κατάργησης του απεργιακού δικαιώματος». 


«Σε αυτή την πολιτική εντάσσεται η δικαστική απόφαση που απαγορεύει να κηρύξει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στο μέλλον Απεργία με τα ίδια αιτήματα! Θα απαιτήσουμε να επαναπροσληφθούν όλοι-ες οι απολυμένοι-ες εργαζόμενοι στο Δημόσιο και να επαναλειτουργήσουν όλες οι δομές και υπηρεσίες που καταργήθηκαν με την ταυτόχρονη επάνοδο όλων των υπαλλήλων που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα ή απολύθηκαν. Τέλος, με την Απεργία μας στις 23/9/2014 και με τη συνέχιση και κλιμάκωση των αγώνων μας, διεκδικούμε λύσεις στα εργασιακά, μισθολογικά και ασφαλιστικά μας αιτήματα, όπως αυτά προσδιορίστηκαν στην πρόσφατη απόφαση του Γ.Σ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. (21.8.2014)» καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή : www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου