Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Ανακοινώθηκαν οι προσλήψεις δασκάλων και νηπιαγωγών Ειδικής Αγωγής

Προσλαμβάνονται 1.224 δάσκαλοι ΠΕ71 και 18 νηπιαγωγοί ΠΕ61


1.224 δάσκαλοι Ειδικής Αγωγής απόφοιτοι τμημάτων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και Θεσσαλίας προσελήφθησαν ως αναπληρωτές ενώ το Υπουργείο ανακοίνωσε και τις προσλήψεις 18 νηπιαγωγών Ειδικής Αγωγής.

Οι προσλήψεις έγιναν στο πλαίσιο υλοποίησης των Πράξεων «Πρόγραμμα μέτρων εξατομικευμένης υποστήριξης μαθητών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες για τη μεγιστοποίηση της ακαδημαϊκής και κοινωνικής τους ανάπτυξης με τη χρήση Νέων Τεχνολογιών και Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Υλικού – ΑΠ1, ΑΠ2, ΑΠ3» του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ 2007-2013 για το διδακτικό έτος 2014-2015.


Οι εν λόγω εκπαιδευτικοί θα τοποθετηθούν σε Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και σε Τμήματα Ένταξης των σχολείων γενικής εκπαίδευσης στο πλαίσιο υλοποίησης των ανωτέρω Πράξεων.

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας από την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014 έως και τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014 όπου και θα τοποθετηθούν με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.


Σημειώνεται ότι ως ημερομηνία πρόσληψης των προσωρινών αναπληρωτών λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας στην οικεία Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Για τον πίνακα των ονομάτων ειδικότητας ΠΕ61 πατήστε εδώ.

Για τον πίνακα των ονομάτων ειδικότητας ΠΕ71 πατήστε εδώ..

1 σχόλιο:

  1. Με μεγαλη μου λυπη σας αναφερω οτι τοποθετηθηκαν ατομα με μηδενικη προϋπηρεσία που ορκιστηκαν το καλοκαιρι του 2014 και κλήθηκαν να στηρίξουν παιδιά με αυτισμό. Ενω την ιδια ωρα, με συνοπτικες διαδικασιες παραγκωνιστηκαν εκπαιδευτικοι εξειδικευμενοι με προϋπηρεσια στα ειδικα σχολεια, πτυχια μεταπτυχιακα και διδακτορικα, μελετες, κλπ. Ποσο ωραια ακουγονται οι αριθμοι και τα πειραματα του κυριου Λοβερδου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή