Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2014

Έχτισε καριέρα με πτυχίο του εξαδέλφου

Εκτελωνιστής διοικούσε νοσοκομεία!


Με πτυχίο ψυχολογίας του… εξαδέλφου του, που έχει το ίδιο ονοματεπώνυμο, έκανε καριέρα ως μάνατζερ νοσοκομείων ο εκτελωνιστής Θόδωρος Κουκάκης, ο οποίος παύτηκε από τα καθήκοντά του ως διοικητής του Νοσοκομείου Γρεβενών, με απόφαση του υπουργού Υγείας, Μ. Βορίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Έθνους», ο φάκελός του ελέγχθηκε από την αρμόδια 3η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας, έπειτα από καταγγελία κατοίκων της Πτολεμαΐδας Κοζάνης όπου ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο Θ. Κουκάκης ως εκτελωνιστής.

«Είναι γνωστός στην κοινωνία και ξέρουμε ότι δεν έχει πανεπιστημιακό τίτλο, που είναι απαραίτητος για τον διορισμό του ως διοικητής νοσοκομείου, δήλωσε στην εφημερίδα ο άνθρωπος που τον γνωρίζει και έχει συνεργαστεί μαζί του παλαιότερα, στο διάστημα 2008-2010, όταν ήταν υποδιοικητής στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας.


Η καταγγελία έγινε τον περασμένο χειμώνα, λίγες μέρες μετά την απόφαση διορισμού του ως διοικητή στο Νοσοκομείο Γρεβενών με απόφαση του τότε υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη. Ο έλεγχος απέδειξε πως ο αναγνωρισμένος από το ΔΙΚΑΤΣΑ τίτλος σπουδών, όπως και το δίπλωμα ειδικότητας που είχε καταθέσει για τον διορισμό του είχαν εκδοθεί στο όνομα άλλου ατόμου, το οποίο είχε το ίδιο ονοματεπώνυμο, αλλά διαφορετικό τόπο και ημερομηνία γέννησης από του ίδιου, όπως αναφέρεται στην απόφαση του Μ. Βορίδη, με την οποία ανακαλείται ο διορισμός του και διαγράφεται από το Μητρώο Μισθοδοτούμενων Ελληνικού Δημοσίου.


Πηγή : www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου