Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Συγγενής πρώην πρωθυπουργού ο «φακελάκιας» γιατρός του Ευαγγελισμού από το Ντράφι

«Παλιά καραβάνα» στα φακελάκια φαίνεται ότι ήταν ο καρδιοχειρουργός που συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης στο γραφείο του στον Ευαγγελισμό μετά από καταγγελία ασθενούς για χρηματισμό.

Σύμφωνα με απολύτως ασφαλείς πληροφορίες του notioanatolika.gr ο 59χρονος Α.Τ. είχε και άλλες φορές στο παρελθόν, «ακουστεί» ότι παίρνει φακελάκια, όμως δεν είχε ποτέ συλληφθεί ή κατηγορηθεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο.


Μόνον μία έμμεση καταγγελία υπήρξε για τη δραστηριότητά του και μάλιστα από δύο βουλευτές, τον καθηγητή Δημήτρη Κρεμαστινό και τον Κώστα Μαρκόπουλο, οι οποίοι είχαν ενημερώσει τότε αρμοδίως.

Όμως δεν μπόρεσε να δοθεί συνέχεια αφού ο πολίτης του οποίου την καταγγελία μετέφεραν οι δύο βουλευτές αρνήθηκε να προχωρήσει δικαστικά εναντίον του γιατρού.

Ο συλληφθείς καρδιοχειρουργός μένει στο Ντράφι, είναι συγγενής πρώην πρωθυπουργού (της εποχής του μνημονίου) και φέρει τον βαθμό του διευθυντή στην Καρδιοχειρουργική Κλινική του μεγαλύτερου νοσοκομείου της χώρας.

Στη σύλληψή του προχώρησαν άνδρες της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, μετά από καταγγελία πολίτη σύμφωνα με την οποία ο 59χρονος Α.Τ. του ζήτησε το ποσόν των 1.500 ευρώ για να τον υποβάλει σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του καρδιοχειρουργού μέσα στο Νοσοκομείο του Ευαγγελισμού και κατά τη σωματική έρευνα στην οποία υπεβλήθη, βρέθηκαν επάνω του 500 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Ο γιατρός οδηγήθηκε στην Ασφάλεια όπου, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, παραδέχθηκε την πράξη του και το πρωί της Πέμπτης οδηγήθηκε στην εισαγγελία Αθηνών για τα περαιτέρω.

Αναδημοσίευση από: notioanatolika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου