Κυριακή, 6 Ιουλίου 2014

Συνελήφθη 29χρονος για 4 εμπρησμούς στο Καματερό

Ένας 29χρονος συνελήφθη χτες, από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, για τέσσερις εμπρησμούς σε δασική έκταση, στην περιοχή Προφήτης Ηλίας Ποικίλου Όρους στο Καματερό, εκ των οποίων οι τρεις εκδηλώθηκαν χτες το απόγευμα.

Όπως έγινε γνωστό από πηγή του Πυροσβεστικού Σώματος, ο 29χρονος έχει νοσηλευτεί δύο φορές στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική, βρίσκεται σε αγωγή με φάρμακα για ψυχολογικά προβλήματα και όπως είπε στους πυροσβέστες που τον συνέλαβαν, έβαλε τις φωτιές, λόγω... ερωτικής απογοήτευσης.

Ο συλληφθείς, χτες στις 18.26, στις 18.30 και στις 20.12, έβαλε φωτιές σε ξερά χόρτα δίπλα στο δρόμο, αλλά οι πυρκαγιές σβήστηκαν αμέσως απο τις πυροσβεστικές δυνάμεις.

Μεγαλύτερες διαστάσεις είχε πάρει μία ακόμα πυρκαγιά, που σύμφωνα με τα στοιχεία έβαλε ο ίδιος, στις 27-6-2014, στο Ποικίλο Όρος, αλλά και αυτή τέθηκε έγκαιρα υπό έλεγχο.

Ο 29χρονος, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του στο πλαίσιο του αυτοφώρου, για εμπρησμό από πρόθεση κατ΄ εξακολούθηση, οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφανθεί για την τύχη του.

Αναδημοσίευση από: ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου