Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Αρχιμανδρίτης χτύπησε γυναίκα αστυνομικό που τον σταμάτησε για έλεγχο

Η ανθυπαστυνόμος έχασε τις αισθήσεις της και ο ιερωμένος… έφυγε


Όλα έγιναν νωρίς το απόγευμα της Κυριακής σε τροχονομικό έλεγχο στην εθνική οδό Λαμίας - Αθηνών, όπου συνεργείο της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας πραγματοποιούσε ελέγχους στο ύψος του Κάστρου Βοιωτίας.

Επικεφαλής του συνεργείου ήταν μια ανθυπαστυνόμος, η οποία είχε την ατυχία να σταματήσει το ιερωμένο, αφού το ραντάρ τον «συνέλαβε» να τρέχει με υπερβολική ταχύτητα.


Σύμφωνα με το LamiaReport.gr την ώρα που η ανθυπαστυνόμος έκανε έλεγχο στα χαρτιά του αυτοκινήτου, αρχικά υπήρξε φραστική αντιπαράθεση κατά τη διάρκεια της οποίας ο Αρχιμανδρίτης μεταξύ άλλων είπε «γαϊδούρα» την αστυνομικό. Όμως ο οξύθυμος ιερωμένος δεν σταμάτησε εκεί. Σύμφωνα με την αστυνομικό της επιτέθηκε και προσπάθησε να την χαστουκίσει. Εκείνη αμυνόμενη έβαλε τα χέρια μπροστά στο πρόσωπο για να προστατευθεί. Ωστόσο η άτυχη αστυνομικός από το χτύπημα που δέχτηκε της έπεσε το μπλοκ με τα χαρτιά που κρατούσε στα χέρια, της έφυγαν τα γυαλιά από το πρόσωπο, ενώ πέφτοντας χτύπησε με το κεφάλι δυνατά στις πλαϊνές μπάρες της εθνικής οδού.

Η αστυνομικός για δέκα λεπτά περίπου έχασε τις αισθήσεις της από το χτύπημα, ενώ ο Αρχιμανδρίτης μόλις η κοπέλα έπεσε μπήκε στο αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή. Οι δυο αστυνομικοί, οι οποίοι εκείνη την ώρα έκαναν έλεγχο σε άλλο αυτοκίνητο λίγα μέτρα πιο πέρα έτρεξαν να βοηθήσουν την ανθυπαστυνόμο, όταν την είδαν κάτω, χωρίς όμως να έχουν αντιληφθεί τι ακριβώς είχε συμβεί. Όταν η αστυνομικός συνήλθε τους είπε τι έγινε και ο ιερωμένος αναζητήθηκε στα πλαίσια του αυτοφώρου άλλα δεν βρέθηκε. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αρχιμανδρίτης είναι από τη Φθιώτιδα και έχει μοναστήρι στην ανατολική Φθιώτιδα, ενώ παράλληλα υπηρετεί και στη Μονή Πετράκη της Αρχιεπισκοπής στην Αθήνα. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία η οποία θα διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα.

Η εξήγηση του Αρχιμανδρίτη Ιγνάτιου για το περιστατικό με την τροχονόμο στην Εθνική Οδό

Αποκαλυπτικός ο Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος εξηγεί τι συνέβη στο περιστατικό με την τροχονόμο στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας στο ύψος του Κάστρου.

Παραδέχεται πως κινούνταν με το αυτοκίνητό του με μεγάλη ταχύτητα, και η αστυνομικός τον σταμάτησε στο μπλόκο. Μέσα στο όχημα επέβαιναν δύο ακόμη άτομα. Μία γυναίκα και ένας άνδρας

Ο ίδιος της έδωσε τα χαρτιά του ευγενικά και κατεβαίνοντας από το αυτοκίνητο την ρώτησε με πόσο έτρεχε. Με 157 χιλιόμετρα του απάντησε εκείνη και ο Αρχιμανδρίτης της είπε πως δεν το κατάλαβε καν.

Τότε σύμφωνα με τον Ιγνάτιο Σάπιο η αστυνομικός του απάντησε: «Βέβαια, με τέτοια γκόμενα που έχεις δίπλα σου τι περιμένεις».

Έκπληκτος ο Αρχιμανδρίτης της ζήτησε το λόγο: «Σας παρακαλώ σας έδωσα τέτοια εντύπωση;» είπε στην ανθυπαστυνόμο που του απάντησε αμέσως «Ε βέβαια γιατί οι περισσότεροι από εσάς είστε γκέι.»

Τότε εκείνος εκνευρίστηκε της άρπαξε τα χαρτιά του, χωρίς να την χτυπήσει και έφυγε.

Εκείνη, άρχισε να φωνάζει και στην συνέχεια του έκανε μήνυση.

Ο Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Σάπιος αποδίδει την δημοσιοποίηση του περιστατικού με τις σε βάρος του καταγγελίες, στα συστήματα των παπάδων και τις κόντρες που έχουν μεταξύ τους.

Πάντως όπως δημοσιοποίησε και ο ίδιος έχει κάνει μήνυση στην αστυνομικό.




Πηγή : www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου