Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Νέες διαβεβαιώσεις Δένδια για αλλαγές στο νομοσχέδιο για αναδιάρθρωση της Αστυνομίας

«Η κοινοβουλευτική διαδικασία είναι μέρος του διαλόγου»

Με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια να διαβεβαιώνει εκ νέου, ότι θα κάνει δεκτές όλες τις βελτιωτικές προτάσεις που έχουν κατατεθεί, τόσο από κόμματα όσο και από αρμόδιους φορείς, ολοκληρώθηκε η σημερινή συζήτηση του νομοσχεδίου για την αναδιάρθρωση της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Ο κ. Δένδιας, χαρακτήρισε «εξαιρετικά χρήσιμες τις απόψεις» και τις επισημάνσεις των συνδικαλιστικών και των αρμόδιων φορέων, οι οποίοι είχαν κληθεί για δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση στην αρμόδια Επιτροπή, για να τοποθετηθούν επί του νομοσχεδίου.


«Βεβαίως και δεν τα γνωρίζω όλα. Οι παρατηρήσεις σας θα είναι αντικείμενο συζήτησης για να υπάρξουν βελτιώσεις. Με κανένα τρόπο δεν διεκδικώ το αλάθητο. Η κοινοβουλευτική διαδικασία είναι τμήμα του διαλόγου. Εδώ γίνεται η νομοθετική επεξεργασία. Η Βουλή δεν είναι διακοσμητική αίθουσα κοκορομαχιών», ανέφερε ο κ. Δένδιας.

Τέλος, απαντώντας στις αιτιάσεις που ακούστηκαν από ορισμένες πτέρυγες της αντιπολίτευσης περί απόσυρσης του νομοσχεδίου, αντέτεινε λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Αυτά ανήκουν στο χώρο της φαντασίας με εμένα υπουργό. Πάγια ασθένεια αυτής της χώρας είναι η πολυνομία. Είμαι 19 μήνες υπουργός και αυτό είναι το πρώτο, και ίσως και το τελευταίο νομοσχέδιο σε μια προσπάθεια να καταπολεμήσουμε την γραφειοκρατία».

Πηγή : www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου