Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2014

Αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι

Δίνουν νέο απεργιακό «ραντεβού» το Σεπτέμβρη


Σε προσωρινή αναστολή των απεργιακών της κινητοποιήσεων, ανακοίνωσε ότι προχωρά η Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (Ο.Σ.Υ.Ε).

Στην εν λόγω ανακοίνωση, η ομοσπονδία αναφέρει:

«Δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι η αδιαφορία και η άρνηση του υπουργείου Δικαιοσύνης για τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε μέσα στις φυλακές θα έφτανε στο σημερινό σημείο. Ακόμη και μετά από τόσες ημέρες επαναλαμβανόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων στις φυλακές όλης της χώρας, ούτε ανταπόκριση, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. 


Οι εργαζόμενοι μέσα στις φυλακές και τα ιδρύματα της χώρας, γνωρίζοντας πολύ καλά τις ανάγκες και τα προβλήματα των κρατουμένων, αποφασίσαμε να αναστείλουμε προσωρινά τις κινητοποιήσεις μας και τους ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υπομονή που επέδειξαν κατά τη διάρκεια των απεργιών μας».

Στην ανακοίνωσή της η ΟΣΥΕ προειδοποιεί ότι προτίθεται να επαναπροκηρύξει νέες απεργιακές κινητοποιήσεις τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Η ΟΣΥΕ είχε προχωρήσει σε απεργιακές κινητοποιήσεις τον περασμένο Ιούλιο αντιδρώντας στη δημιουργία φυλακών υψίστης ασφαλείας αλλά και στη μη ικανοποίηση θεσμικών αιτημάτων των σωφρονιστικών υπαλλήλων.

Πηγή : www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου