Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Οι νέες εκπομπές της ΝΕΡΙΤ που έλαβαν «πράσινο φως»

Ντεμπούτο για 10 προγράμματα από τον Απρίλιο


Στην έγκριση των πρώτων δέκα τηλεοπτικών παραγωγών, οι οποίες θα απολέσουν τη ραχοκοκαλιά του προγράμματος της ΝΕΡΙΤ, προχώρησε το Δ.Σ. της εταιρείας.

Σύμφωνα με το ένθετο Real Life της «Real News» ανάμεσα στις εκπομπές που πήραν το πράσινο φως και θα βγουν στον αέρα μέσα στον Απρίλιο είναι μία μουσική εκπομπή στα πρότυπα του «Στην υγειά μας», ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων, μία εκπομπή πορτραίτων επιφανών προσωπικοτήτων, μία σειρά ντοκιμαντέρ για Έλληνες του εξωτερικού και ένα αθλητικό ντοκιμαντέρ για το Μουντιάλ.

Η δημοσιογράφος Ρίκα Βαγιάννη θα αναλάβει την παρουσίαση δίωρης, εβδομαδιαίας, μουσικής εκπομπής. Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Νίκος Σούλης και στόχος της εκπομπής θα είναι η προβολή του ελληνικού τραγουδιού.

Την παρουσίαση της εκπομπής προσώπων με τον τίτλο «Μία μέρα με τον/την...» θα αναλάβει η Μάγια Τσόκλη και σε κάθε επεισόδιο η κάμερα θα «ακολουθεί» μια προσωπικότητα της πολιτικής, των τεχνών και του αθλητισμού στην καθημερινότητά του.

Το τηλεπαιχνίδι γνώσεων θα έχει επίκεντρο την Ελλάδα και θα γυρίζεται σε διαφορετικές πόλεις, ενώ πράσινο φως πήρε και μία ακόμα εκπομπή με τίτλο «One way ticket», η οποία θα παρουσιάζει Έλληνες που μετανάστευσαν στο εξωτερικό για ένα καλύτερο αύριο. 

Οι συγκεκριμένες παραγωγές επιλέχθηκαν από περίπου 600 προτάσεις που κατατέθηκαν στη ΝΕΡΙΤ, ενώ σύμφωνα με το σχεδιασμό, στο πρόγραμμά της θα ενταχθούν ακόμα 15, φτάνοντας έτσι σε σύνολο τις 25. 

Οι πρεμιέρες τους αναμένονται από αρχές Απριλίου, οι οποίες θα σηματοδοτήσουν και το πέρασμα από τη ΔΤ στη ΝΕΡΙΤ.

Πηγή : www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου