Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Σάλος με τη μοριοδότηση των Δημοτικών Αστυνομικών - Καταγγελία Αναγνώστη

Τα μόρια που αφαιρέθηκαν για "γραπτό διαγωνισμό" ...επανήλθαν με το "έτσι - θέλω"


Στο Δημόσιο Τύπο πρώτοι είχαμε αποκαλύψει το έγγραφο που απέστειλε το ΥΔΙΜΗΔ με διευκρινίσεις σχετικά με τον τρόπο εισαγωγής υπαλλήλων της Δημοτικής Αστυνομίας που καταργήθηκε. 





Σήμερα, ορισμένοι υπάλληλοι που διατέθηκαν για τις 81 θέσεις σε Αποκεντρωμένες Διοικήσεις , όχι μόνο μοριοδοτήθηκαν για την προϋπηρεσία τους σχετικά με ελέγχους για τη μόλυνση των υδάτων, αλλά επιπλέον μοριοδοτήθηκαν και για τον τρόπο εισαγωγής τους στη Δημόσια Διοίκηση με γραπτό διαγωνισμό που διενεργήθηκε πριν το ΑΣΕΠ.

Παρά το γεγονός ότι το ΥΔΙΜΗΔ είχε ξεκαθαρίσει πως ουδέποτε διενεργήθηκε τέτοιος διαγωνισμός που να αφορά το ένστολο προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας, οι υπάλληλοι δήλωσαν τα μόρια αυτά σε βάρος άλλων συναδέλφων τους ίσως κινδυνεύουν να μείνουν αδιάθετοι. 


Επιπλέον, είναι πιθανό , αυτοί που σήμερα παρουσιάζονται ως διοριστέοι, στους προηγούμενους πίνακες να έμειναν αδιάθετοι ακριβώς από την αφαίρεση των μορίων του "Γραπτού Προ ΑΣΕΠ" και σήμερα να επιδιώκουν να καταλάβουν θέσεις με μόρια που δεν τους αναλογούν.

Σύμφωνα με τον αναγνώστη η καταγγελία προωθήθηκε και στο ΣΕΕΔΔ , οι οποίοι θα ελέγξουν αν μέρος των υπαλλήλων είχαν δηλώσει  -ό πως και τώρα- και την προηγούμενη φορά ψευδή στοιχεία για τον τρόπο εισαγωγής τους, και αγνόησαν για ακόμη μία φορά τις διευκρινίσεις του Υπουργείου, με σκοπό να προσπεράσουν σε μοριοδότηση άλλους συναδέλφους τους.

Επιστολή Αναγνώστη

4 σχόλια:

  1. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΔΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΕΙΑ, ΜΕ ΤΑ ΦΕΚ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 5/2013 ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΠΡΙΝ ΤΙΣ "ΜΕΓΑΛΕΣ" ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ -ΩΣΤΟΣΟ- ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ;;ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΡΕΜΟΙ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλεος στο ΔΤ, αφήστε την προπαγάνδα...
    Οι προσωρινοί πίνακες βγήκαν, σύμφωνα με τα στοιχεία των Δ/σεων Προσωπικού, και όπως στην προηγούμενη ανακοίνωση, έτσι και σε αυτή, υπάρχουν τα 20 μόρια που αφαιρέθηκαν μετά. Το σκάνδαλο θα ήταν το ακριβώς αντίθετο. Και αφού εξετάζετε «καταγγελίες»,, τι έχετε να πείτε για την αυθαίρετη μοριοδότηση των πρώην στρατιωτικών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΓΡΑΠΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΠΡΟ ΑΣΕΠ (1985-86) ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΛΗ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΕ ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ 20 ΜΟΡΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΜΟΡΙΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΓΡΑΠΤΟΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ...Η ΑΔΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΝ....Η ΑΔΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΜΙΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥς ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑΠΑΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ.... Η ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΕΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ Η ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΚΤΡΩΜΑ.. ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΛΑΘΗ ...ΕΙΣΤΕ ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ.... ΑΡΑΓΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ....ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ .....ΠΗΡΑΝ ΜΗΔΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή