Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Πού πάνε «διαθέσιμοι» δημοτικοί αστυνομικοί, υπάλληλοι Πανεπιστημίων & ΤΕΙ (πίνακες)

Αναρτήθηκαν οι πίνακες από το ΑΣΕΠ

Τους τελικούς πίνακες διάθεσης του προσωπικού της Δημοτικής Αστυνομίας παρέλαβε το ΑΣΕΠ, από τα 12 αρμόδια Τριμελή Ειδικά Υπηρεσιακά Συμβούλια, στο πλαίσιο της διαδικασίας της κινητικότητας.

Η Αρχή παρέλαβε τους τελικούς πίνακες διάθεσης, τους ενοποίησε και κατάρτισε τους τελικούς πίνακες κατάταξης και διάθεσης, προκειμένου να τους αναρτήσει στην ιστοσελίδα της, σύμφωνα με την απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Οι πίνακες αυτοί αναρτώνται και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και διαβιβάζονται στους φορείς υποδοχής.

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 51, παρ. 5 του Ν. 4250/2014 (Α΄ 74), τυχόν αιτήσεις θεραπείας κατά των τελικών ενιαίων πινάκων διάθεσης υποβάλλονται εντός αποκλειστικής προθεσμίας ενός (1) μηνός από την ανάρτησή τους στο δικτυακό τόπο του Α.Σ.Ε.Π. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων θεραπείας ορίζεται από 27 Μαΐου έως και την πάροδο της 25ης Ιουνίου 2014, ημέρας Τετάρτης.

Επίσης, η Αρχή επισημαίνει ότι οι τελικοί ενιαίοι πίνακες διάθεσης, κατά το μέρος που αφορούν το υπουργείο Δικαιοσύνης, επέχουν θέση επικαιροποίησης του εκδοθέντος στις 10/4/2014 οικείου τελικού πίνακα διάθεσης.

Οι πίνακες αναρτώνται και στην ιστοσελίδα του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και στους φορείς υποδοχής.

Πίνακες και για Πανεπιστήμια και ΤΕΙ

Παράλληλα, το ΑΣΕΠ ανακοινώνει ότι παρέλαβε από το αρμόδιο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο για τα Πανεπιστήμια και τα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα τους παρακάτω οριστικούς πίνακες:

- Τους οριστικούς πίνακες κατάταξης υπαλλήλων, κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας των κλάδων ΠΕ Διοικητικής Οικονομικής Υποστήριξης και ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ),

- Τους οριστικούς πίνακες κατάταξης υπαλλήλων κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας των κλάδων ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού και ΔΕ Τεχνικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ),

- Τους οριστικούς πίνακες κατάταξης υπαλλήλων κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας του κλάδου ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού του Πανεπιστημίου Πατρών.

- Τους οριστικούς πίνακες κατάταξης υπαλλήλων κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας του κλάδου ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού του Πανεπιστημίου Κρήτης, σε ορθή επανάληψη, ύστερα από μεταβολές που πραγματοποιήθηκαν από το εν λόγω Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο με βάση έγγραφο του υπουργείου Παιδείας, προκειμένου να τους αναρτήσει στην ιστοσελίδα του, σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης.



Πηγή : http://www.aftodioikisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου