Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Λιμενικό Σώμα: Προσλήψεις 110 δόκιμων υπαξιωματικών

Αναλυτικά όλη η προκήρυξη


Διαγωνισμός για την πρόσληψη 110 δόκιμων υπαξιωματικών προκηρύχθηκε από το Λιμενικό Σώμα και η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 2 Ιουνίου έως και τις 20 Ιουνίου.

Οι 110 θέσεις θα καλυφθούν ως εξής: 33 θέσεις από πτυχιούχους Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΕΙ) του πανεπιστημιακού τομέα της ημεδαπής ή ισότιμου της αλλοδαπής, 22 θέσεις, από πτυχιούχους Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΕΙ) του τεχνολογικού τομέα της ημεδαπής ή ισότιμου της αλλοδαπής, 33 θέσεις από πτυχιούχους πλοιάρχους προέλευσης Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.), 22 θέσεις από πτυχιούχους μηχανικούς προέλευσης Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.).

Επίσης, σύμφωνα με την προκήρυξη, από τις 110 θέσεις 11 θα καλυφθούν από ευεργετούμενες κατηγορίες υποψηφίων, όπως πολύτεκνοι, παιδιά αναπήρων και θυμάτων πολέμου κ.ά. Επίσης, 4 θέσεις καταλαμβάνονται από τριτέκνους.

Τα γενικά προσόντα των υποψηφίων είναι τα εξής:
Να είναι Έλληνες πολίτες.
Οι ιδιώτες να μην έχουν υπερβεί το 28° έτος της ηλικίας τους (δηλαδή να έχουν γεννηθεί από 1-1-1986 και μετά), ενώ οι προερχόμενοι εκ μονίμων εν ενεργεία λιμενοφυλάκων που φέρουν το βαθμό του λιμενοφύλακα να μην έχουν υπερβεί το 32° έτος της ηλικίας τους (δηλαδή να έχουν γεννηθεί από 1-1-1982 και μετά).
Οι άνδρες να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.
Να έχουν τουλάχιστον καλή γνώση (Β2) της αγγλικής ή γαλλικής ή ιταλικής ή γερμανικής ή ισπανικής γλώσσας.
Να έχουν γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: επεξεργασία κειμένων, υπολογιστικά φύλλα και υπηρεσίες διαδικτύου.
Οι άνδρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,70 μ. και οι γυναίκες τουλάχιστον 1,60 μ., αμφότεροι χωρίς υποδήματα.
Να μην έχουν καταδικαστεί.

Οι συμμετέχοντες ως υποψήφιοι μόνιμοι εν ενεργεία λιμενοφύλακες πρέπει επιπλέον σε όλες τις εκθέσεις αξιολόγησης κατά τη σταδιοδρομία τους να έχουν λάβει χαρακτηρισμό «εξαιρετος» ή 8,5 και άνω στην περίπτωση αξιολόγησης με κλίμακα βαθμολογίας 1-10 και κατά την υπηρεσία τους στο Σώμα να μην έχουν τιμωρηθεί με καταστατική ποινή αργίας, με προσωρινή απόλυση ή αργία με πρόσκαιρη παύση, ή με συνήθη πειθαρχική ποινή περιορισμού συνολικά πάνω από 10 ημέρες ή με συνήθη πειθαρχική ποινή φυλάκισης, ή να μην τελούν σε αυτεπάγγελτη διαθεσιμότητα, ή να μην ευρίσκονται τοποθετημένοι προσωρινά σε άλλη Υπηρεσία ή στην έδρα του ενεργούντος την ανάκριση ένεκα διενέργειας ποινικής ή διοικητικής ανάκρισης κατά αυτών για σοβαρό αδίκημα ή παράπτωμα.

Όλη η προκήρυξη εδώ.

Πηγή : www.aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου