Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Αυτός είναι ο αστυνομικός που δολοφονήθηκε άγρια

Μπαίνοντας στη σελίδα του στο facebook του Βασιλη Μαρτζάκλη, αντιλαμβάνεσαι χωρίς περιστροφές το μέγεθος της τραγωδίας. Ένας χαμογελαστός κι ευτυχισμένος άνθρωπος, με δύο υπέροχα αγγελούδια που μαζί τους μοιράστηκε το πάθος για τη ζωή, τη χαρά, τον αθλητισμό. Μια ευτυχισμένη οικογένεια, που τον ιστό της ευτυχίας έκοψαν οι μαχαιριές ενός αδίστακτου κακοποιού.

Ο 35χρονος αστυνομικός όμως της δίωξης ναρκωτικών Πύργου, δεν ήταν προφανώς από αυτούς που επαναπαύονταν στην κεκτημένη ευτυχία. Ανήσυχος για τον συνάνθρωπο ήταν έτοιμος να δοκιμαστεί και σ'΄ενα ακόμη στίβο προφοράς. Σ' αυτό της τοπικής κοινωνίας.

Από το bloko.gr θερμά συλληπητήρια στην οικογένεια του και σε όλη την αστυνομική οικογένεια που σήμερα για μια αλκόμα φορά θρηνεί.



Ακολουθεί αναλυτικό φωτορεπορτάζ του ilialive.gr
Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο, από την εν ψυχρώ δολοφονία του 35χρονου αστυνομικού Βασίλη Μαρτζάκλη, στην Ανδραβίδα, το βράδυ της Κυριακής. Ως βασικός ύποπτος έχει συλληφθεί ένας 30χρονος ΡΟΜΑ, ενώ έχουν γίνει και άλλες προσαγωγές από τις Αρχές. Στην περιοχή από τα ξημερώματα της Κυριακής έχουν φτάσει υψηλόβαθμοί αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. καθώς επίσης αστυνομικοί από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και το Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας.


Το σπίτι που ο δράστης επιχείρισε να διαρρήξει.

Ο 35χρονος αστυνομικός σύμφωνα με πληροφορίες επέστρεφε από τα Λεχαινά λίγο μετά τις 11 το βράδυ στο σπίτι του στην Ανδραβίδα, όπου βρισκόταν σε προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού του Ανδρέα Κορομηλά στον οποίο συμμετείχε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Λίγα μέτρα πριν το σπίτι του στην πόρτα οικίας γείτονά του είδε επεισόδιο με διαρρήκτη, που είχε καταφέρει να τραυματίσει τον γείτονα και φίλο του. Ο τελευταίος μαζί με τη σύζυγό του, βλέποντας τον 35χρονο αστυνομικό να κινείται προς το μέρος τους, προσπάθησαν να φωνάξουν πως ο δράστης κρατά μαχαίρι. Όμως εκείνος πρόλαβε να χτυπήσει δύο φορές στην καρδιά και τον πνεύμονα τον Βασίλη Μαρτζάκλη και να τον αφήσει να πέσει αιμόφυρτος στο έδαφος. Ο δράστης τράπηκε σε φυγή και δίπλα στο θύμα έσπευσαν φίλοι, γείτονες και συνάδελφοι να τον βοηθήσουν. Ήταν όμως καίριο το χτύπημα που δέχθηκε, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο σημείο. Ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, όμως εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.


Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες στους καταυλισμούς ΡΟΜΑ της περιοχής για να εντοπιστεί ο δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας. Οι αστυνομικοί της Α.Δ. Ηλείας, εντόπισαν το μαχαίρι του φόνου, ενώ προσήγαγαν πριν τη μια τα ξημερώματα αρκετά άτομα με έναν 30χρονο να κρατείται ως ο βασικός ύποπτος του εγκλήματος. 
Ο Βασίλης Μαρτζάκλης ήταν πατέρας δύο παιδιών, υπηρετούσε στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου και ήταν το χαμογελαστό παλικάρι με τη χρυσή καρδιά που όλοι εκτιμούσαν. Ασχολείτο το ποδόσφαιρο και με την Ακαδημία της Δάφνης Ανδραβίδας, μαθαίνοντας τα μικρά παιδιά της περιοχής τα μυστικά του ποδοσφαίρου.
Το ilialive.gr εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.





Πηγή: ilialive.gr
Αναδημοσίευση από: bloko.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου